Fagyasztva szárítás
A liofilizálás, más néven fagyasztva szárítás az egyik legkíméletesebb tartósítási technológia jelenleg mind az élelmiszereknél, mind az állateledelek piacán. A szárítani kívánt, vizet tartalmazó nyers húsokat elõször lefagyasztják, majd -20 Celsius fokon vákuum segítségével a vizet kivonják belõle. A víz a szilárd halmazállapotból gõzzé alakul, a folyadékfázis kihagyásával.
Miért hasznos ez a kutyádnak?
– az értékes összetevõk nem károsodnak
– tápértékben szinte olyan, mintha nyers húst adnál neki
– a hús íze, aromája megmarad
Összetétele:
100% borjúhús, fagyasztva szárítva
Analitikai összetevõk: 61,6% nyersprotein, 33,5% nyerszsír, 2,5% nyersrost, 2,5% nyershamu
Javasoljuk:
✔️ közepes testû kutyáknak
✔️ nagytestû kutyáknak
Biztosíts mellé mindig elegendõ, friss vizet. Tárold hûtött, száraz helyen!
Legyél Zero Waste gazdi, váltsd vissza a kiürült üveget!?